MALZEMEL
1 PAKET MARGARİN (oda sıcaklığında yumşamış)
YARIM S.B HİNDİSTAN CEVİZİ
1 S.B PUDRA ŞEKERİ
BİR PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
İÇİ İÇİN
1 PAKET PUDİNG
3,5 S.B ŞÜT
YAPILIŞI
ÖNCE MARGARİN VE PUDRA ŞEKERİNİ KARIŞTIRALIM DAHA SONRA DİĞER MALZEMELERİMİZİ EKLEYİP GÜZELCE YOĞURALIM,SONRA YAPTIĞIMIZ PUDUNGİ SOĞUDUKTAN SONRA KURABİYE HAMURUMUZDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE KOPARTIP İÇİNE PUDİNG KOYUP YUVARLAYALIM,İSTEĞE GÖRE HERKES İÇİNİ FARKLIDA YAPABİLİR ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ BEN İLK DEFA YAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU. TAVSİYE EDERİM
1 yorum:
selamlar canım
ben ilk kez pudinglikurabiye duydum eminim ki güzeldir. tahminedebiliyorum tadını ellerine sağlık gerçekten değişik bir tarif
paylaşım için teşekkürler
Yorum Gönder