MALZEMELER
1PAKET SANA YAĞ
2 YUMURTA(1 tanesinin sarısı üzerine)
2 EKMEKLİK HAMUR (fırından alabilirsiniz)
YAPIMI
SANA YAĞI YUMUŞAK ŞEKİLDE KOYUP İYİCE YOĞURUYORUZ BİRAZ UN EKLEYİP DAHA SONRA YAPTIĞIMIZ HAMURU DOLAPTA 1 SAAT BEKLETİYORUZ DAHA SONRA BU HAMURDAN ORTALAMA 18 BEZE ÇIKIYOR.BU BEZEYİ ALIP GÜZELCE AÇIYORUZ ARALAHINI YAĞLAYIP ÖNCE İKİ UCUNU SONRA DİĞER UÇLARINI KATLAYIP KATLADIĞIMIZ YERLERED YAĞ SÜRÜP FIRIN TEPSİSİNE KAT YERLERİ ALTA GELECEK ŞEKİLDE TEPSİMİZE KOYUYORUZ ÜZERLERİNE YUMURTA SARISINI SÜRÜP 180 DERECEDE PİŞİRİYORUZ.(Ketenin arasına un kavrulup koyuluyormuş yada peynir koyulabiyiormuş)
1 yorum:
http://www.ahterce.com/kete
Yorum Gönder