21 Şubat 2009 Cumartesi

ŞAM TATLISI TARİFİ

MALZEMELERİMİZ
2SU BARDAĞI YOĞURT
2SU BARDAĞI ŞEKER
4,4 SU BARDAĞI İRİMİK
1 TATLI KAŞIĞI DOLUSU KARBONAT
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELERİ KARIŞTIRIP ÇOKTA AKICI OLMAYAN Bİ KIVAMDA TALIMIZIN HAMURUNU TEPSİYE DÖKELİM 175 DERECE FIRINDA PİŞİRELİM ÜZERİNEDE FISTIK KOYALIM
ŞERBETİ
4 SU BARDAĞI ŞEKER
3,5 SU BARDAĞI SU
ŞERBET SOĞUK TATLI SICAK OLACAK ŞERBETİ DÖKTÜKTEN 5-6 SAAT SONRA KESELİM DAHA SONRADA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok: