1 Mart 2009 Pazar

BİKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ













MALZEMELER

1KG SÜT

50GR MARGARİN

4FİNCAN UN 2 BARDAK ŞEKER(İSTEĞİNİZE BAĞLI NEKADAR KOYMAK İSTERSENİZ)
BİR PAKET KAKAOLU BİSKÜVİ
YAPIMI
UNUMUZU BİRAZ KVURALIM SONDA SÜTÜMÜZÜ İLAVE EDELİM TOPAKLANMADAN İYİCE KARIŞTIRALIM DAHA SONRADA ŞEKERİMİZİ EKLEYİP KOYULAŞINCAYA KADAR KARIŞTIRALIM MARGARİNİN YARISINI EKLEYELİM ALTINI KAPATALIM BİRAZ ILIYINCA DİĞER MARGARINIDA EKLEYİP MİKSERLE 10DK KADAR ÇIRPALIM TEPSİMİZE BİSKÜVİLERİ İYİCE EZİP SERPELİM TAVUT GÖĞSÜMÜZÜ KOYUP İYİCE YYALIM KARE ŞEKİLDE KESTİKTEN SONRA İKİYE KATLAYALIM AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: